Zakelijk account bij Canoil

Het is mogelijk om een groothandelsaccount aan te laten maken bij Canoil omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe, langdurige en betrouwbare relaties. Onze CBD-producten zijn in Europa in bulk verkrijgbaar tegen een preferentieel tarief.

Onze CBD-producten zijn 100% natuurlijk geproduceerd en worden onderworpen aan strenge tests om te garanderen dat ze voldoen aan de meest strenge standaarden en eisen met betrekking tot de kwaliteit. Wij produceren een van de puurste en beste CBD-producten die verkrijgbaar zijn in Europa. Met recht kunt u spreken dat Canoil een aanwinst is voor uw bedrijf.

Ons toegewijd en vakkundig personeel is in staat om alle mogelijke vragen te beantwoorden over onze producten, prijzen en/of eventuele verkoopvoorwaarden. Bent u dus geïnteresseerd in het inkopen van grote(re) hoeveelheden CBD producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] voor de geldende voorwaarden.

Wij bieden:

- 100% Natuurlijke CBD-producten
- Snelle en betrouwbare levering in Europa
- Een vriendelijke, vakkundige en betrouwbare klantenservice


Om direct te registreren op canoil.nl gaat u naar onze registratiepagina. Na het doorlopen van de juiste stappen stuurt u een mail naar [email protected] met het verzoek uw account om te zetten naar zakelijk account. Wij nemen uw aanvraag dan binnen 24 uur in behandeling.