Verzenden & retourneren

 

PostNL

We maken in Nederland gebruik van PostNL om uw pakketje zo veilig, anoniem en snel mogelijk bij u te krijgen. PostNL heeft met stip het meeste op tijd afgeleverde pakketjes in Nederland en België.

Verlate levering

Wanneer u bij ons voor 17:00 bestelt, wordt de bestelling gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden. Daarna wordt u vertrouwen overgeleverd aan de vervoerder. Dit gaat doorgaans zonder vertragingen maar helaas zijn ze niet altijd geheel uitgesloten. In Nederland en België wordt er meestal de volgende werkdag en op zaterdagen geleverd. We willen u vragen de bezorgdiensten na het verstrijken van deze periode, toch nog een dagje geduld te hebben. Het komt immers helaas ooit voor dat de bezorging iets langer op zich laat wachten en we hopen hierbij op uw begrip.

Verzendkosten

Wij verzenden gratis bij een bestelling boven de € 500,00. Indien u ene order besteld lager dan € 500,00 dan rekenen wij € 6,95

Wij verzenden naar de volgende landen

België
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Italië

Italië
Kroatië
Luxemburg
Monaco
Montenegro
Nederland
Oostenrijk
Polen
Portugal

Republic of Ireland
Roemenië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
Verenigd Koninkrijk (UK)
Zweden

Retourneren

Het kan zijn dat u nadat u uw bestelling hebt geplaatst, toch af wilt zien van de aankoop. U heeft 7 dagen de tijd om uw pakketje terug te sturen aan ons volgens de onderstaande procedure.

- Neem eerst contact op met Canoil om u retour aan te melden.
- Stuur geen producten retour die reeds open geweest zijn. Onze producten zijn verzegeld en wij kunnen producten die open zijn gemaakt niet vergoeden.
- Nadat we uw retour hebben ontvangen en aan de eisen is voldaan, maken we binnen 14 dagen (meestal binnen 2 dagen) het aankoop bedrag terug naar u over.

Retour adres:

Canoil Nederland
t.a.v. Retour-afdeling
Repel 47 
4926 DD,  Lage Zwaluwe

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@canoil.nl.
U kunt ons ook telefonisch bereiken op 085 047 30 40