Betaalmethoden

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikken we natuurlijk over de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Betalen gebeurt volledig veilig via onze beveiligde SSL/HTTPS verbinding. Indien u uw bestelling zo spoedig mogelijk in huis wil hebben, raden we u aan om met iDEAL of Mistercash te betalen. Wanneer u met een van deze betalingsmethoden een betaling afrondt, krijgen wij dit direct door en kunnen direct aan de slag met uw bestelling.

iDEAL

Betalen via iDEAL is veruit de meest gebruikte betalingsmethode bij CanOil.nl. iDeal is eigenlijk niets meer dan een geautomatiseerde versie van een bankoverschrijving. Het grote voordeel hiervan is dat alles direct gebeurt. Wanneer u een iDeal transactie doet, wordt het geld direct overgeschreven naar onze betalingsprovider en krijgen wij een seintje dat uw betaling voltooid is. Wij kunnen vervolgens direct aan de slag om uw bestelde producten te verzamelen en uw bestelling naar u toe te sturen. Meer over de verzending leest u hier.

Mistercash / Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we de Belgische tegenhanger van iDeal aan. Met Mistercash of Bancontact kunt u direct betalingen uitvoeren. Bij deze betalingsmethode is het ook zo dat wij na uw betaling een seintje krijgen waardoor we razendsnel met uw bestelling aan de slag kunnen.

 

Betaalmethoden