Dropshipping CBD Olie

Heeft u een webwinkel maar wilt u geen voorraad hebben?

Dit kan met de dropshipping van Canoil.nl.
Wij versturen uw order direct in een anonieme verpakking naar uw klant. Deze klant weet niet anders dat uw bestelling afkomstig is van u!

Via dropshopping kunt u gemakkelijk kosten besparen op arbeidsloon, verzending en investering in een voorraad.

Dropshiping cbd

Wie kan er dropshipper worden?

Wij zijn op zoek naar betrouwbare partners. Onder betrouwbaar verstaan wij partners die niet onder de consumenten adviesprijs verkopen (m.u.v. aanbiedingen en acties). Daarnaast is het niet toegestaan om de teksten van canoil.nl over te nemen. Dit is trouwens ook niet aan te raden voor het ranken in google.

Hoe gaat dropshipping in zijn werk?

1. Maak een account aan op https://www.canoil.nl/account/register/. Laat hier weten waar u wilt gaan verkopen en wat uw gegevens zijn. Na goedkeuring krijgt u inlog codes zodat u uw dropship prijzen/marges kunt bekijken.

2. De orders die u vervolgens krijgt kunt u handmatig invoeren op canoil.nl. U vult als bezorg adres het adres van uw klant in en betaald via een van de vele betaalmogelijkheden (uw dropship korting wordt automatisch doorgevoerd). 

4. Hierna zullen we uw orders direct versturen. Heeft u voor 17:00 uur uw order afgerond dan kunt u er vanuit gaan dat deze dezelfde dag nog wordt opgestuurd naar de klant. Het pakketje zal zonder verdere beeldmerken van Canoil worden verstuurd. De order wordt in een nette doos of bubbeltjes enveloppe verstuurd.

Voorwaarden dropshipping

-          U moet beschikken over een geldig KVK en BTW nummer
-          De webwinkel moet voldoen aan alle wettelijke eisen betreft een webwinkel

Als u meer informatie wilt over onze drop-shippingdiensten, neem dan contact met ons op te via info@canoil.nl of bel ons op 085 047 30 40

Canoil contact en informatie